På konsert med Kolonien

Kolonien är ett band med stor erfarenhet av att spela för den yngre publiken. "På konsert med Kolonien!" är en genreöverskridande musikföreställning med både instrumental musik och flerstämmig sång i fokus. Texterna och musiken berör ämnen som mångfald, hållbarhet, tolerans och vikten av att ta hand om varandra.

Det svänger! I denna interaktiva konsert får barnen inte bara möta musiken- de får uppleva den. I interaktion med dans, sång, rytmik och lek uppstår världens ös som ska kännas i hela kroppen. Det är konsertformatet och musiken som står i fokus, men på ett lekfullt och interaktivt sätt som hela tiden aktiverar publiken. De får möta instrument och en musik som de annars inte så självklart kommer i kontakt med.  

”Konserten för låg- och mellanstadieeleverna på Söderbaumska skolan i Falun är bland det bästa jag varit med om på länge! Aulan fullkomligt kokade av bra energi och en massa glädje. Det var spontandans och heja-rop från den unga publiken, Kolonien levererade till 100 % och bjöd in sin publik att vara delaktig i den fantastiska musikfest som uppstod. Gåshud och lycka.”  
- Theres Vidin, producent Unga Musik i Dalarna  

Inför konserten skickar vi ett digitalt musikaliskt vykort från oss i bandet, samt ett frivilligt förberedelsematerial för de lärare och klasser som så önskar. Om intresse finns kan en workshop hållas i samband med föreställningen. Föreställningen anpassas också efter åldersgrupp och passar bäst för åldrarna 6-19 år.  

Kolonien är ett familjeband som vuxit upp tillsammans. Med gemensamma rötter i den svenska folkmusiken som grund har bandet ständigt brutit ny mark, med samhället och politiken som central del i både musik och text. Med över 500 konserter i 15 länder, ännu ett album och en EP senare är bandet en självklar och framträdande del på den skandinaviska folk- och världsmusikscenen.

Bokningsperiod

Idag - 2023-06-11

Fakta

Ålder:
Max antal deltagare:250
Längd (minuter, timmar): 45 minuter
Bygg-/rivtid, för- och efterarbetestid: 
Byggtid 120minuter, Rivtid 60minuter
Antal medverkande: 5
Lokal- och teknikkrav:1 x 16 amper uttag för ljud samt att det finns tillgång till ett par 230v uttag på scen där vi kan koppla in separerat ljus, pedaler & förstärkare. Önskvärt att inte ha direkt solljus i lokalen men det står och faller inte på mörkläggning av rummet. föredrar 8 meter bred och 4 meter djup spelyta med minst 2 meter i takhöjd.
Övrigt:##### Vi uppskattar bärhjälp in och ut ur lokalen. Produktionen är flexibel och kan i princip spelas i vilken miljö som helst så länge vi får plats. Angående teknik är det bästa om det finns en budget för våran tekniker att ta med den tekniken vi behöver – se specifikation i priset.

Kostnad

20 000kr + Ersättning för resa/boende &  – Vi föredrar att ha med egen teknik vilket adderar 2000 kr till fakturan, Om det är så att man vill boka två föreställningar på en dag adderas 4000 kr. Så t.ex: två föreställningar med vår teknik landar på 26 000 + 6500 i moms + resa & boende som beror på hur långt bort det är samt vart vi skall bo.

Bokningsinformation

Kolonien (almost family ek.för)
Östergötland
Kontaktperson: Mischa Grind
Telefon: 072-2993548

E-post: mischagrind@hotmail.com
Hemsida: www.kolonien.nu