TVÅ med Henrik&Louise/ACROBALANCE

Två är en intim cirkusföreställning för barn och deras vuxna där publikens egen fantasi får styra. Fysiska möten mellan parakrobaterna Henrik och Louise blir till drömska tablåer. Åskådaren sugs in i ett suggestivt bildspråk som får det att spraka i hjärnans associationscentra. Det är poetiskt, skickligt och skojigt!

Föreställningen är inspirerad av bildkonstnär Lars Aggers målningar och teckningar av barndomsminnen. Med ett fragmentarisk berättande, likt våra barndomsminnen, kan saker vi mindes som väldigt stora plötsligt kännas små och en kort stund omvandlas till en evighet.

Föreställningen triggar barnens egen fantasi och upplevelse av att tänka abstrakt. Att vi kan se samma saker men uppleva olika.

Henrik och Louise har arbetat tillsammans sedan 2001 och deras fina samspel och nära kontakt med publiken är utmärkande för föreställningen. Henrik Agger och Louise Bjurholm Euler, som de heter, har en gedigen karriär och är bland annat utbildade vid Statliga Cirkusskolan i Moskva och vid Masterprogrammet Nya performativa praktiker på Dans och Cirkushögskolan i Stockholm.

Bokningsperiod

Idag - 2022-12-18

Fakta

Ålder:4-12 år
Max antal deltagare: 70
Längd (minuter, timmar): 40 min
Bygg-/rivtid, för- och efterarbetestid: bygg 120 min/riv 60 min 
Antal medverkande: 2
Lokal- och teknikkrav:
Scen 5x5 m
Takhöjd 5 m
Mörkläggning ja
Elkrav 2A
Har eget ljus men behöver låna PA
En fästpunkt i taket för rekvisita 


Övrigt:

Kostnad

15 000 kr första föreställningen (10 000 kr för andra samma dag) +  milersättningen och  traktamente enligt skattemyndigheten  

Bokningsinformation

Henrik&Louise/ACROBALANCE
Stockholm
Kontaktperson: Henrik Agger
Telefon: 0707-652448

E-post: info@acrobalance.com
Hemsida: www.acrobalance.com