SOPOR med Trupp Trunk

I havet har en ö av sopor växt fram. Sopön är nu tre gånger så stor som landet Frankrike. I Frankrike bor det mest fransmän. I havet bor det mest havsdjur men vem kan bo på en sopö? Träffa de tre clownerna som lever på ön. De städar och sorterar, leker och jonglerar, testar och balanserar. Med sopor kan en ju göra så mycket. Varför skulle någon vilja slänga dem? Och vem är det som fortsätter skräpa ner när clownerna städat upp? Kan naturen få liv igen i en förorenad sopvärld?


Trupp Trunk

Tillsammans ska tre entusiastiska akrobater spela en cirkusföreställning, men allt går inte riktigt som de tänkt sig. Under 40 innehållsrika och dramatiska minuter blandas fantasi och magi med förstklassiga cirkustricks och fysisk komedi. Den visuella formen som utgår från kroppsspråk och publikkontakt passar alla, oavsett ålder eller språkkunskaper. Trupp Trunk aktiverar kroppens alla sinnen och med humor och värme gör de tre clownerna tillsammans med publiken en annan värld möjlig.


"Föreställningen var som en bra barnbok som är lika läsvärd för vuxna som för barn" Lärare Trångsundsskolan

Bokningsperiod

Idag - 2022-12-31

Fakta

Ålder: 4-10 år, familjer
Max antal deltagare:120 (under offentliga föreställningar,
skolföreställningar 80 ST)
Längd (minuter, timmar): 35 minuter
Bygg-/rivtid, för- och efterarbetestid:Bygg 2,5 timmer/ riv 1,5 timmer
Förberedelsetid mellan föreställningarna: spelas två föreställningar på samma dag och spelplats så krävs 60 minuters förberedelsetid från det att första föreställningen slutar till andra föreställningens start. Max 2 föreställningar/dag. 
Antal medverkande: 3
Lokal- och teknikkrav:Spelyta: Bredd 7 meter, djup 5 meter, takhöjd 4 meter
Elkrav: 1 X 10 A
Mörkläggning: JA
Bärhjälp: 1

Kostnad

?

Bokningsinformation

Trupp Trunk
Stockholm
Kontaktperson: Karin Svensson
Telefon: 070-2314062

E-post: info@trupptrunk.se
Hemsida: https://www.trupptrunk.se/