barnkultur-ost

Region Östergötland

Barnkultur Öst

Broar

Broar är en dans och musikföreställning som handlar om att mötas. För barn 4-8 år och en publik med funktionsvariationer.

Vi binder samman och ger tillgång till platser och till varandra. Ett spännande rum skapas för lek och för utmaningar. Balansera, gunga eller att röra sig igenom och sedan över.

Med klanger från harpa och rytmiska stora gongar bygger vi broar mellan musik och dans, mellan dig och mig, mellan likheter och olikheter. Tillsammans upplever vi, men också var och en, i sitt eget tempo. Publiken bjuds in och det ges möjlighet till eget utforskande.

Vi får se, höra och känna oss fram.

Bokningsbar period

Till och med 2024-12-31

Fakta

Ålder: 4-8 år

Max antal deltagare: 50 st (inkl pedagoger)

Längd: 30 minuter med efterföljande prova på stund ca 10 minuter.

Bygg-/rivtid, för- och efterarbetestid: 240 minuter/120 minuter

Antal medverkande: 5

Lokal- och teknikkrav: 11x11 meter, takhöj 5 meter. Publiken befinner sig inom denna yta därför passar ett större rum ex aula, gympasal, teater eller blackbox som går att mörklägga. Ej betonggolv. El: 16 A trefas inom 20 m. Vi tar med oss eget ljus, ett av ljusen hänger centrerat över spelytan. Ljudet är akustiskt.

Övrigt: 1 bärhjälp som kan hjälpa till vid in- och utlast. Föreställning passar även både anpassad grundskola och gymnasieskola.

Kostnad

1:a föreställningen kostar 18000 kr. 2:a föreställningen, samma dag och plats kostar 9000 kr. Resa, boende och traktamente tillkommer.

Dokument och länkar

Bokningsinformation

Region Östergötlands logotyp

Sociala medier